Vi tilbyder

Attraktioner

billede-legoland-haunted-house-design-art-direction-produktion-sommer-larsen

Haunted House – LEGOLAND ®

Vi udvikler, producerer og vedligeholder attraktioner og oplevelser til en række forlystelsesparker og feriecentre som for eksempel LEGOLAND®, Lalandia Billund, og Djurs Sommerland. Vi kan skabe dit projekt fra grunden – uanset størrelsen. Tematisering, themeing, design, art direction, vægmaleri, effektmaleri og patinering, fremstilling af dekorationer og kulisser, lysdesign, nøglefærdig tematisering.

Læs mere

Se gallerier Attraktioner

Institutioner

Billede Eventyret under vandet vægmaleri effektmaleri Børneborgen Odense Sommer Larsen

Legerum – Børneborgen Odense

Med vægmalerier, indretning og udsmykning af eventyrlige  rum glæder vi både børn og voksne. I vores værksteder og på stedet skaber vi til vuggestuer, børnehaver, skoler, SFOér, biblioteker, bosteder og … Vi er TÜV certificerede og arbejder naturligvis med miljørigtige materialer. Kvalitet er i højsædet uanset om vi maler eventyrlige vægmalerier, bygger en hel legeplads eller individuelle legeredskaber og specialdesignede børnemøbler.

Læs mere

Se gallerier Institutioner

Hospitaler og Venteværelser

Billede Holbæk Sygehus Børneambulatoriet udsmykning vægmaleri dekoration Sommer Larsen

Børneambulatoriet – Holbæk Sygehus

Det er i dag veldokumenteret, at der er en klar positiv sammenhæng mellem stimulerende omgivelser og helbredelse. Venteværelset, hospitalsgangen og patientstuen behøver ikke være kold og trist. Vi designer, indretter og udsmykker rum, rettet mod både børn og voksne, der er imødekommende, varme og visuelt stimulerende. Rum der bidrager til at skabe et positivt fokus, uanset om det er på hospitalet, hos den praktiserende læge, speciallægen eller tandlægen.

Læs mere

Se gallerier hospitaler og venteværelser

Museer og Videnscentre

Billede Fjord og Bælt Center Kerteminde vandtunnel Sommer Larsen

Undervandstunnel – Fjord & Bælt Kerteminde

Vi tilbyder også solid erfaring med at skabe temaudstillinger og museumsudstillinger. Formidling af viden gennem oplevelser er en fast bestanddel af vores kreative arbejde. Uanset om der er tale om en mindre opgave eller det alt omfattende projekt.  Vi går kreativt og dedikeret til opgaven uanset størrelsen.

Læs mere

Se gallerier Museer og Videnscentre

Teater og TV

teaterkulisse-scenografi-tv-kulisse-sommer-larsen

Teatermaleri – Odense Teater

Teater, TV og film er den verden, hvorfra vi kommer. Med baggrund inden for scenografi, teatermaling, teknisk koordination og belysning / lysdesign er vi også rustet til at udføre opgaver for din produktion. Maleri, effektmaleri og patinering, fremstilling af dekorationer og kulisser samt nøglefærdige scenografier.

Læs mere

Se gallerier Teater og TV