Hospitaler – praktiserende læger – speciallæger – tandlæger

Et venteværelse, undersøgelsesrum eller patientstuen behøver ikke være kold og trist. Med udgangspunkt i jeres ønsker og stor forståelse for den daglige praksis, designer og indretter vi imødekommende rum og visuelle oplevelser, der bidrager til at skabe et positivt fokus i patientens møde med jer. Vi designer og indretter til både børn og voksne. Vi har blandt andet skabt eventyrlige rum til Holbæk Sygehus – Børneambulatoriet og Kolding Sygehus

Vi er TÜV certificerede og arbejder naturligvis med miljørigtige materialer.

Design

004 (2)Vi kan tage hånd om jeres projekt fra ide til færdigt rum. Vi designer med udgangspunkt i jeres ønsker og klart fokus på den praktiske hverdag der er på afdelingen eller i konsultationen. Et særligt kendetegn ved vores arbejde er, at vi altid udarbejder en fysisk 3d-model og ikke bare skitser eller computeranimationer af vores forslag. På den måde får I den bedste mulighed for at “se” projektet inden arbejdet påbegyndes.

Se gallerier hospitaler og venteværelser

Indretning Udsmykning

vægmaleri-udsmykning-holbæk-sygehus-børneambulatorium-Sommer-LarsenIkke to “rum” er ens. Derfor låser vi jer heller ikke fast med en afgrænset række af produkter. Vi tilbyder en bred palet af muligheder, og udvikler gerne nyt. Alt sammen med udgangspunkt i jeres behov og ønsker.

Se gallerier hospitaler og venteværelser

Vægmaleri

vægmaleri-venteværelse-læge-hospital-Sommer-Larsen-3Vægmalerier kan let ændre den sterile og lidt ubehagelige fornemmelse, der ofte associeres med et hospital eller venteværelset. Et vægmaleri kan både skabe varme, sætte fantasien i gang og “distrahere” en tid samt for eksempel bidrage til at levere information til patienterne. Vores udgangspunkt er teatermalernes teknikker og traditioner. Sammen med Det Kongelige Teater, er vi de eneste, der er godkendt til at uddanne teatermalere i Danmark.

Se gallerier hospitaler og venteværelser

Specialdesignede børnemøbler

børnemøbler-venteværelse-legerum-læge-hospital-Sommer-Larsen-3Vores vægmalerier samt tredimensionelle indretning og udsmykning, kan sagtens stå alene. Men hvis I ønsker at tilføje en særlig ekstra dimension til børnenes oplevelse, kan vi også tilbyde specialdesignede børnemøbler, der naturligvis komplimenterer rummets samlede eventyr.

Se gallerier hospitaler og venteværelser