Attraktioner – Forlystelsesparker – Feriecentre

Med udgangspunkt i 38 års erfaring udvikler, producerer og vedligeholder vi attraktioner og oplevelser til lang række  af forlystelsesparker og feriecentre som for eksempel LEGOLAND®, Djurs Sommerland og Lalandia.

Vi kan skabe jeres projekt fra grunden eller tage hånd om udvalgte elementer – uanset størrelsen.

Tematisering, themeing, design, art direction, projektledelse, produktion, konstruktion, vedligehold, vægmaleri, effektmaleri, lysdesign, lyssætning, dekorationer, kulisser, rock work, nøglefærdig tematisering.

Tematisering – Themeing

Billede Effektmaleri Lalandia Plaza bygget af Sommer Larsen

Vi tager jeres ideer og ønsker og former dem til virkelighed. Dette gøres i nært samarbejde med arkitekter, ingeniører og entreprenører. Vi kan håndtere hele projektet fra de indledende skitser til nøglefærdig oplevelse. Vi arbejder både i Danmark og udlandet, og vi er stolte af at kunne tælle nogle af Danmarks største attraktioner og feriecentre blandt vore kunder.

Se gallerier attraktioner og bliv inspireret

Design og Art direction

Billede model af H.C. Andersen eventyrslot OdenseMed ansvar for design og art direction sikrer vi, at den kreative side går op i en højere enhed med jeres gæsters behov og ønsker – også dem, de endnu ikke ved, de har. Vi lægger den største vægt på gennemførte detaljer og overordnet kvalitet i alle projektets faser. Vi udarbejder for eksempel altid fysiske modeller frem for blot simple computeranimationer. Et udgangspunkt i fysiske modeller giver optimale muligheder for at visualisere det færdige projekt, og styrker den løbende forståelse samt kommunikationen blandt alle udførende parter.

Se gallerier attraktioner og bliv inspireret

Vægmaleri


Billede vægmaleri togvogne Lalandia Billund Sommer Larsen

Et vægmaleri er ikke bare et vægmaleri. Med fokus på historien, farver, detaljer og samspillet med det øvrige rum, maler vi vægmalerier, der skaber begejstring og pirrer nysgerrigheden. Vi maler vægmalerier der appellerer til både børns og voksnes fantasi, så de selv digter videre. Vores vægmalerier kan både stå alene eller indgå som en del af en helhedsløsning. Udover Det Kongelige Teater er vi de eneste, der er godkendt til at uddanne teatermalere i Danmark.

Se gallerier attraktioner og bliv inspireret

Effektmaleri og patinering

Billede effektmaleri vægmaleri togvogne Bowling Lalandia Billund

Vi behersker forandringens kunst. Effektmaleri og patinering gør det muligt at skabe stemning ud af nyt og velpoleret samt form af det flade og livløse. Ved hjælp af effektmaleri og patinering, kan vi skabe udtryk og indtryk, der matcher den samlede oplevelse. Vi kan transportere jeres gæster til en anden tid et andet sted eller …

Se gallerier attraktioner og bliv inspireret

Dekorationer og kulisser

Billede dekorationer kulisser rekvisitter til teater, TV og film

Vi tilbyder også design og konstruktion af såvel dekorationer som kulisser, der indgår i den færdige attraktion. Det være sig forlystelsen, der er hensat til en bestem verdensdel eller restauranten, hvor I ønsker et særligt tema. Vi kan tilbyde jer en samlet palet af kreativitet, udførelse og koordination.

Se gallerier attraktioner og bliv inspireret

Restauranter indretning og udsmykning

restaurant-indretning-lalandia-Pampas-Sommer-LarsenVi kan også indrette og udsmykke restauranter, cafeer, bistroer og spisesteder. Både i forbindelse med attraktioner og feriecentre eller som selvstændige opgaver hos restauratører. Du kan se eksempler på vort arbejde i gallerierne under attraktioner.

Se gallerier attraktioner og bliv inspireret