Alt kan tænkes…  og bygges

Vi befinder os midt i et eventyr. Vi er Jane og Torben Sommer Larsen.
Vi har begge en kunstnerisk baggrund inden for professionelt teater op igennem 80’erne, som scenografer, teatermaler, teknisk koordinator, tekniker, belyser.

Sammen startede vi i 1987 en freelance-tilværelse inden for teater og tv, hvor vi udførte de fleste håndværksmæssige opgaver selv.

Drømmen var at skabe vores egne værksteder, og helst arbejde med eventyr hvor fantasi og visualiseringer kunne få frit løb. Blikket blev rettet mod børn og erhvervslivet og tog derfra fart.

I 1996 fik vi til opgave at bygge “Kongeborgen” i LEGOLAND® ApS, og dermed blev det muligt for os at etablere faste værksteder med et hold af dygtige medarbejdere, som har eksisteret siden. Vores værksteder består af malersal, snedkeri, skultørrum, smedie, modelværksted og tegnestue.

Vi har vores base på en stor firlænget gård nord for Nyborg, hvor vi udover vores faste team af medarbejdere i perioder også har besøg af specialister fra ind- og udland til større projekter. Igennem årene har vi videreudviklet en bred vifte af færdigheder, hvilket gør at vi er i stand til at løfte selv meget store opgaver uden, at det går ud over kvaliteten. Som altid ønsker vi at give vores kunder den bedste kvalitet.

Endnu en drøm blev til i 2009, hvor vi fik den fantastiske opgave at designe og bygge en hel by i Lalandia A/S i Billund. Samtidigt skulle vi også skabe et helt oplevelsescenter. Alt hvad du oplever der, har været over vores tegnebord. Dette har været vores hidtil største projekt. Da projektet var på sit højeste havde vi 38 ansatte samt en lang række af underleverandører. I praksis udførte vi hos Sommer Larsen en meget stor del af Lalandia udover design og art direction.

Vi har skabt det helt store, men vi finder lige så let de mindre projekter spændende, og vi engagerer os fuldt ud.

I er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan snakke om hvilke løsninger, vi kan skabe til jeres projekt. Gå til kontaktsiden

Jane Sommer Larsen

Indehaver, Teatermaler, Designer, Scenograf
I firserne var jeg teatermaler på Odense Teater. Samtidigt drev jeg min egen virksomhed som freelance dekoratør. I 1987 startede jeg en freelance-virksomhed op sammen med Torben, hvor vi blandt andet arbejdede med scenografi til teater og tv. Samtidigt indledte jeg kontakten til den pædagogiske verden gennem undervisning af pædagoger i dukketeater. I 1996 fik vi vores første opgave for LEGOLAND®, og det var startskuddet til vores virksomhed, som den ser ud i dag. Jeg afholder fortsat forskellige kreative kurser, men fokus primært på udførelsen af vores opgaver for både private og offentlige virksomheder, organisationer og institutioner.
+45 6473 1907

Torben Sommer Larsen

Indehaver, Designer, Scenograf
Jeg indledte min kreative karriere på Caféteatret i København, hvor jeg i firserne var tekniker. Sideløbende med teknikken begyndte jeg at arbejde med scenografi. I forlængelse af dette var jeg også involveret i "Festival of Fools", den første store internationale teaterfestival i Danmark. Efter at have slået mine folder på Caféteatret i en årrække, blev jeg ansat som scenograf på Team Teatret i Herning. I 1987 mødte jeg Jane, og vi begyndte sammen at skabe scenografi til blandt andet teater og tv. I 1996 får den første opgave af LEGOLAND®, og det blev startskuddet til udviklingen af vores virksomhed til det, den er i dag.
+ 45 6473 1907