Vuggestuer – Børnehaver – Skoler – SFO’er – Biblioteker – Bosteder

Vi skaber eventyrlig indretning til blandt andre vuggestuer, børnehaver, skoler, SFO’er, biblioteker og bosteder. Altid i tæt samarbejde med jer og med fokus på jeres pædagogiske praksis. Blandt vore kunder er for eksempel Børneborgen i Odense, Drømmebakken i Aarup og Ullerslev Bibliotek

Vi er TÜV certificerede og arbejder naturligvis med miljørigtige holdbare materialer.

Vi sætter en ære i at levere kvalitet uanset om vi maler eventyrlige vægmalerier, laver specialdesignede møbler, bygger en hel legeplads eller individuelle legehuse og legeredskaber.

Vægmaleri

Billede Vægmaleri på Holbæk Sygehus BørneambulatorietEt vægmaleri er ikke bare et vægmaleri. Med fokus på historien, farver, detaljer og samspillet med det øvrige rum, maler vi vægmalerier, der skaber begejstring og pirrer nysgerrigheden – vægmalerier der appellerer til børnenes fantasi, så de selv digter videre. Vores vægmalerier kan både stå alene eller indgå som en del af en helhedsløsning i eventyrlige legerum med legehuse, træer, huler og …

Se gallerier institutioner og bliv inspireret

 

 

Legerum og legepladser – indendørs og udendørs

Billede Legerum børneborgen OdenseKan fire vægge, et loft og helt almindelige vinduer forvandles til et eventyr under havet – en oplevelse, der får børnene til at bevæge sig mere samtidigt med at støjniveauet falder? Kan en troldeskov vokse indendørs? Ja! Alt kan tænkes og bygges. I nært samarbejde med jer, med afsæt i jeres ønsker og pædagogiske praksis, kan vi designe, konstruere og indrette såvel enkelte rum som hele institutionen.

Dette gælder også udendørs. Vi skaber legepladser der giver motorisk udfordring, fordrer læring samt ren og skær barnlig glæde. Naturligvis uden at gå på kompromis med sikkerheden.

Se gallerier institutioner og bliv inspireret

 

 

Individuelle legeredskaber – udendørs og indendørs

Billede Legeplads med 2 pælehuse legehus med gangbroEn fornyelse af børnenes hverdag i vuggestuen eller børnehaven behøver ikke betyde ny indretning af alle rum eller hele legepladsen. Vi kan også tilbyde eventyrlige individuelle legeredskaber og legehuse m.m. til brug udendørs såvel som indendørs. Den røde tråd i vores designs er fortsat eventyr og fantasi, der skaber oplevelser og glæde hos børnene – samtidigt med at de fordrer motorisk udvikling og læring uden, at sikkerheden kompromitteres. Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker og pædagogiske praksis.

Se gallerier institutioner og bliv inspireret

 

 

børnemøbler-venteværelse-legerum-læge-hospital-Sommer-Larsen-3Vores vægmalerier samt tredimensionelle indretning og udsmykning, kan sagtens stå alene. Men hvis I ønsker at tilføje en særlig ekstra dimension til børnenes oplevelse, kan vi også tilbyde specialdesignede børnemøbler, der naturligvis komplimenterer rummets samlede eventyr.

Se gallerier institutioner og bliv inspireret

Lysdesign

Billede indretning af gang i institution eventyr Lys og lyd har en stor indflydelse på både børn og voksnes tilstand. Den klassisk opførte institution rummer ofte udfordringer på disse områder. I kombination med vores øvrige tilbud, kan vi også arbejde med lysdesign, der skaber mere behagelige miljøer for både børn og voksne.

Se gallerier institutioner og bliv inspireret